نفت آمریکا به زیر ۴۰ دلار سقوط کرد

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه به دلیل نگرانی بازار از اشباع عرضه به دلیل تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید از اوت و افزایش جهانی موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ کاهش پیدا کرد.
نفت آمریکا به زیر ۴۰ دلار سقوط کرد
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۲۶ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش پیدا کرد و به ۴۳ دلار و ۲۶ سنت در هر بشکه رسید.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۲۹ سنت معادل ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۳۹ دلار و ۹۸ سنت در هر بشکه رسید.
نفت برنت در ژوییه برای چهارمین ماه و شاخص نفت آمریکا برای سومین ماه صعود کرد و به روند بهبود تدریجی پس از سقوط تاریخی در آوریل که ناشی از وضع قرنطینه و سقوط تقاضا بود، ادامه دادند.
هیرویوکی کیکوکاوا، مدیرکل تحقیقات شرکت نیسان سکیوریتیز درباره روند بازار اظهار کرد: سرمایه گذاران نسبت به اشباع عرضه نفت نگران هستند زیرا اوپک پلاس قرار است تسهیل محدودیت عرضه را در ماه میلادی جاری آغاز کند و احیای قیمتهای نفت از رکورد اندک چند ماه قبل احتمالا تولیدکنندگان آمریکایی را به افزایش تولید تشویق می کند. همچنین نگرانیها نسبت به افزایش دوباره موارد ابتلا به ویروس کرونا، فشارهای کاهشی در بازارهای نفت را تشدید کرده است.

نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در ژوییه با پایان یافتن کاهش تولید داوطلبانه از سوی عربستان سعودی و متحدانش در منطقه خلیج فارس و پیشرفت اندک سایر اعضا در عمل به تعهداتشان به ۲۳.۳۲ میلیون بشکه در روز رسید که ۹۷۰ هزار بشکه در روز بالاتر از آمار بازبینی شده ژوئن است.

همچنین آمار مقدماتی وزارت انرژی روسیه نشان داد که تولیدکنندگان این کشور در ماه میلادی گذشته ۳۹.۶۳ میلیون تن نفت و میعانات تولید کردند که معادل ۹.۳۷۱ میلیون بشکه در روز بوده و بالاتر از تولید ۹.۳۲۹ میلیون بشکه در روز در ژوئن است.

اعضای اوپک پلاس ماه گذشته توافق کردند کاهش تولیدشان را از ۹.۶ میلیون بشکه در روز به ۷.۷ میلیون بشکه در روز از اوت تا پایان سال تسهیل کنند.

طبق آمار شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، شمار دکلهای حفاری نفت فعال آمریکا هفته گذشته یک حلقه کاهش پیدا کرده و به ۱۸۰ حلقه رسید.

نظرسنجی رویترز نشان داد قیمتهای نفت امسال روند افزایشی آهسته ای خواهند داشت زیرا کاهش تدریجی محدودیتهای قرنطینه، تقاضا را تقویت خواهد کرد با این حال موج دوم کووید ۱۹ روند احیای تقاضا را آهسته می کند.

بر اساس گزارش رویترز، دولت ایالت ویکتوریای استرالیا وضعیت فاجعه را اعلام کرد و مقامات در فیلیپین اعلام کردند محدودیتهای جدیدی در هفته جاری وضع خواهند کرد. این اقدامات منعکس کننده نگرانیها در سراسر جهان درباره روند کنترل شیوع ویروس کرونا است.

امتیاز دهید :


ماهنامه ستبران

آرشیو

طراحی سایت از پارسیان مهر

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به سندیکای صنعت برق ایران است.